ARBETSMARKNADSDAGEN 2017: vad SKA jag bli sen?!

Den 20 oktober 11-16 är det dags för arbetsmarknadsdagen för Samhälls- och kulturanalysprogrammet. Detta innebär att SKA-studenter får en chans att träffa potentiella arbetsgivare och prata med dem om hur deras arbete funkar samt hur SKA-kompetenser kan appliceras på det.
Dagen kommer bestå av föreläsningar, panelsamtal och informella diskussioner där ni själva fritt får gå mellan montrar och prata med representanter ifrån olika företag. Mer info om schema kommer i sinom tid! Missa inte heller att firandet av SKA20 sker på kvällen, detta blir en dag av roliga och spännande SKA-aktiviteter! Hjärtligt välkomna!!
/Styrelsen

 

Arbetsmarknadsdag

Sök DEMOLA!

Är du intresserad av att arbeta i innovativa projekt direkt mot näringslivet?
I kursen Demola – tvärdisciplinärt utvecklingsarbete (799G51) ges studenter möjlighet att arbeta tillsammans i grupper med studenter från hela universitet för att tackla problem och utmaningar i det verkliga arbetslivet. Demola arbetar med utmaningar tillsammans med organisationer som exempelvis Unionen, SAAB, Tekniska verken och HiQ. Nyfiken? Kolla våra projekt här.

Kursen riktar sig mot de studenter som har läst 90 HP. Så vill du utveckla dina egna personliga färdigheter och skaffa ett stort personligt nätverk direkt i näringslivet,samtidigt som du får högskolepoäng? Sök kursen med det lilla extra, sök DEMOLA!Namnlösg

SKA20 – Jubileumssittning

21741767_10155678551976613_1080498777_n

 

 

I år firar programmet för Samhälls- och Kulturanalys 20 år på Linköpings Universitet och det vill vi fira med alla er som har varit med på vägen! Firandet kommer äga rum på Campus Norrköping fredag den 20 oktober, dels genom en arbetsmarknadsdag för programmets nuvarande studenter, där alla tidigare studenter såklart är varmt välkomna att delta, och dels med en jubileumssittning på Kårhuset Trappan.

När: 20 oktober 18.00-22.00
Pris: 100 kr
I sittningspriset ingår tre rätter inklusive alkoholfri dryck och fördrink. På plats kommer det att finnas möjlighet att köpa alkoholhaltig dryck.
Plats: Kårhuset Trappan, Norrköping
Klädsel: Finare vardag

Anmälan sker genom att fylla i det här formuläret (EDIT: anmälan är nu stängd).

Bekräfta med betalning genom:
Swish: 1234208898

Plusgiro: 1850543-8

Glöm inte att ange namn i meddelandefältet

Vid övriga frågor kontakta tobho550@student.liu.se eller arvle997@student.liu.se.

 

—-

Alumniundersökningen
Här fyller du i Alumniundersökningen!
https://goo.gl/forms/VZiUGIX9U0AZ2PoI2