Hyr ut en sovplats

omslagsbild_hyr-ut-en-sovplats-1

Hej på er! Här kommer ett meddelande från vår hyresrättsorganisation KOMBO:

Vi på KOMBO hjälper de nyantagna studenterna att hitta boende. Nu till vårterminen har vi insett att många internationella studenter har fått boende via universitetet men från den 1 februari pga överlappande terminer. Detta leder till att många internationella studenter behöver någonstans att bo i ca 2 veckor innan de får sina rum från universitetet. Därför tänkte vi att det var ett ypperligt tillfälle att locka studenter till att öppna sina hem. Alla vet väl att januari är den fattigaste månaden och en skälig hyra för två veckor på luftmadrass (lånad av KOMBO eller egen) eller soffa är 1500 kr.
För intresseanmälan besök bostad.karservice.se/uthyrare

 

Post: Informationsansvarig

Informationsansvarig —
Som informationsansvarig i SKA-sektionen är ens huvudsakliga uppgift att uppdatera här på Facebook, skapa event samt SKA-hemsidan. En ska även se till att information till medlemmar, folk på programmet eller andra berörda kommer fram på ett bra sätt. Även anslagstavlan i Bomullspinneriet skall hållas uppdaterad.

/Isabelle Sandborg Informationsansvarig 2016

img_8462-2-3

Post: Vice Ordförande

Som vice ordförande är det din roll att bistå ordförande på olika sätt, t ex genom att gå på möten eller göra annat arbete tillsammans med ordförande. Värt att notera är att vice ordförande och ordförande jobbar tätt tillsammans, men det betyder inte att du delar allt ansvar med ordförande. Snarare hjälper du ordförande när det blir mycket för hen.

/Arvid Leicht Vice Ordförande 2016

img_8432-2-3

Post: Näringslivsansvarig

Som näringslivs- och marknadsföringsansvarig går du på diverse möten och har hand om sektionens kontakt med näringslivet. Du deltar även i den årliga planeringen av arbetsmarknadsdagen, vilket är det största projektet knutit till positionen.

15310560_10154820599749577_2051468356_n

Post: Kassör

Som kassör är du styrelsens ekonomiska grundpelare, du sköter om bokföring, bankärenden och budgeteringen av sektionen. Du ser till att pengarna hamnar på rätt plats för nästa sektionsaktivitet och styrelsens visioner. Du är styrelsens ekonomiska vilja som lär sig nyttiga kunskaper för livet!


/Jan Ankarbåge Kassör 2016

img_8471-2-3

Post: Sekreterare

Sekreterare: Som sekreterare har en som uppgift att föra protokoll över sektionens möten, samt förvara dessa protokoll på lämpligt vis. Det gäller att vara uppmärksam då poängen med posten är att styrelsen ska ha koll på vad som sägs under mötena och vilka beslut som fattas.

/Cecilia Mildén Sekreterare 2016

img_8455-3

Post: Ordförande

Ordförande:
Att vara ordförande är att hålla ihop sektionsstyrelsen och leda arbetet. Men även att vara ansiktet utåt för sektionen i kontakt med programledning, kåren och andra parter. Du gör helt enkelt lite av allt och kan påverka mycket av vad sektionen gör. Så har du svårt att välja en sak som är rolig är detta posten för dig!

/Tobias Holmberg Ordförande 2016

img_8434-2-3

 

 

Post: Ledamot

Som ledamot sitter du med som stöd i styrelsen. Du är med och fattar beslut, kommer med åsikter och hjälper till där du behövs. Men du har ingen specifik roll i styrelsen eller en specifik uppgift.

/Harry Skärlund & Anna Isacsson
ribbet-collage-2-3

Post: Miljöombud

Miljöombud:
Som miljöombud är du sektionens representant i Grön Sektion (GS).
GS är en universitetsdriven organisation som abetar för att utveckla universitetets kunskap och engagemang inom klimat- och miljöfrågor. Tillsammans med andra sektioners representanter formuleras handlingsplaner och miljömål som sektionen ska uppfylla för att kunna klassas som Grön Sektion. Handlingsplanen som utvecklas ska finnas som underlag i sektionens arbete. Detta kan till exempel vara: Handla ekologiskt, undvik engångsartiklar i så stor mån som möjligt eller anordna event med miljötänk som utgångspunkt.

/Samuel Evrén Miöjöombud 2016

img_8438-2-3

Post: Arbetsmiljöombud (AMO)

Nästa post som går att ansöka till är: Arbetsmiljöombud (AMO) är din uppgift att delta i bevakningen av alla studenters arbetsmiljö. Trött på Kaffe-bristen i Bomull? Sök! Du är en del av styrelsen och får tillsammans med alla andra sektioners arbetsmiljöombud goda chanser att påverka hur campus utvecklas!

15310560_10154820599749577_2051468356_n