Tips om extraknäck!

Jobba extra som workshopledare våren 2017

Vi söker workshopledare – Framtidens Norrköping på C

Studerar du på Linköpings universitet och vill jobba extra i Norrköpings unika arena för visualisering? Är du en öppen, initiativrik och strukturerad person? Tycker du att Norrköpings framtida utveckling är spännande? Och vill du bidra till att kommunens planering för framtiden blir ännu bättre?

Då tror vi att du kan vara rätt för jobbet att leda och engagera kommunens medarbetare i workshoppar på Visualiseringscenter C under våren 2017.

Om Framtidens Norrköping på C
Framtidens Norrköping på C är en aktivitet som alla 10 000 medarbetare i kommunen bjuds in till. Det är en domvisning och workshop på Visualiseringscenter C. Temat är Norrköpings framtid. Hur kommer Norrköping att se ut om 10 år? Vad händer i omvärlden? Och vilka konsekvenser kommer det att ge för kommunens verksamheter?

I workshoppen diskuterar medarbetarna och tycker till om vad som är viktigt att tänka på i den framtida planeringen i kommunen. Som hjälp har de en surfplatta med frågor och alternativ och även papper att skriva ytterligare idéer på.

Projektet startade i september 2016 och pågår till slutet av maj 2017. Sex studenter jobbar nu som workshopledare under hösten 2016. Nu rekryterar vi alltså nya workshopledare till våren 2017, då totalt 50 workshoppar kommer att genomföras med upp till 100 medarbetare per gång.

Läs mer om Framtidens Norrköping på C på http://framtid.norrkoping.se/2017/c-info/

Uppdraget som workshopledare
Vid varje workshop behövs två engagerade workshopledare som tillsammans leder och entusiasmerar deltagarna. Det innebär bland annat att välkomna deltagare, presentera upplägget för workshoppen, svara på frågor och presentera resultat av workshoppen.

I jobbet ingår också att förbereda inför workshopparna och även lite efterarbete. Vi kommer att genomföra två till fyra tillfällen per vecka från januari till maj. Ni kommer att vara sex till åtta workshopledare som delar på tillfällena. Uppdraget innebär i tid:

 • Cirka en gång per vecka (eller fler om du vill)
 • Cirka 3,5 timmar arbetstid per tillfälle
 • Tre olika pass som startar 7.15, 13.15 eller 14.15
 • Start 24 januari till slutet av maj
 • Utbildning i mitten av januari

Du blir anställd per timme på ekonomi- och styrningskontoret och får 127:27 kronor per timme, exklusive semesterersättning.

Anställningen är till hälften finansierad av Lyskraft – samverkan mellan Linköpings universitet och Norrköpings kommun. Därför är det bara du som under våren 2017 studerar på Linköpings universitet som kan ansöka.

Ansökan senast 22 november 2016
Låter det intressant? Skicka ett mejl till projektledaren Tina Vennerholm, ekonomi- och styrningskontoret, Norrköpings kommun: tina.vennerholm@norrkoping.se

I mejlet vill vi att du anger:

 • kontaktuppgifter och ditt Liu-id
 • vilket program du läser
 • vilken termin du studerar

Beskriv också kort:

 • tidigare erfarenhet från arbetslivet eller andra uppdrag
 • dig själv som person
 • varför du blev intresserad av det här extrajobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 22 november. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!