Missa inte att söka till Demola!

logo_demolaeastsweden_svartrod

 

 

Demola ger dig chansen att hitta innovativa lösningar tillsammans med företag och andra LiU-studenter samtidigt som du får högskolepoäng! 1 – 16 oktober pågår ansökningsperioden till vårens demola-projekt.

Vad innebär Demola i praktiken?

Projekten löper under en termin och bygger på studenternas engagemang och tid. Demola erbjuder coachning men det är främst eget ansvar som är nyckeln.

Som student utmanas och utvecklas du under hela projektets gång, alltifrån idégenerering till presentationsteknik. Du ges alltså många chanser att öva kommunikativa färdigheter, samarbete, öppenhet och ansvarstagande.

En av Demolas grundstenar är multidisciplinärt skapande vilket innebär att alla kan bidra. Det bästa resultatet uppnås med en så bred samling bakgrunder och kompetenser i gruppen som möjligt.

Efter Demola

Ni som studentgrupp äger hela lösningen som arbetats fram under terminen. Företaget ni samarbetar med ges sedan möjligheten att köpa er lösning, om inte är ni fria att göra vad ni vill, t.ex. starta ett eget företag eller sälja idén till andra.

Demola är också en mötesplats där många olika studenter och företag träffas, du kan alltså knyta bra kontakter för ditt framtida privat- och arbetslivet.

Sök projekt: www.demola.se För mer information om kurs: www.liu.se/demola

Vid frågor om Demola, kontakta amanda@demola.se

Psst, tips!

Möjlighet till extrajobb!

Unitalent söker nu en student för att genomföra en intervjustudie. Studien omfattar ca 20 st intervjuer samt sammanställning och analys av resultatet. Arbetet genomförs i oktober och omfattar ca 80 timmar. Vi söker dig som social, analytisk och som har erfarenhet av att genomföra intervjuer. Vi tror att du som läser SKA har helt rätt kompetens för uppdraget!

Vid intresse kontakta Anna på anna@unitalent.se eller ring 073 656 92 17.

StuFFs litteraturstipendium

Hej på er! Här kommer ett hett tips för alla StuFF:are
Vill du slippa lägga dina slantar på kurslitteratur? Lägg då vantarna på StuFFs litteraturstipendium!
Sista ansökningsdag är 16:e oktober. Klicka på bilden för att komma till Facebookeventet där du kan läsa mer om hur du går tillväga.