StuFF medlemskap

Tjena på er! Här kommer ett viktigt meddelade från vår studentkår StuFF:

Som ny student överöses man av information och det är inte lätt att veta i vilka föreningar eller organisationer man borde gå med i. En sak är dock säker: Du borde gå med i StuFF!

För att kunna fortsätta representera dig och dina åsikter för att förbättra studentlivet behöver vi medlemmar. StuFF är en rörelse av studenter, för studenter där fler medlemmar ger oss större möjlighet att göra skillnad för att förbättra studenternas situation vid Linköpings universitet. Som medlem är du inte bara med och bidrar till ett bättre och mer levande studentliv utan du får också ta del av flera attraktiva medlemsförmåner och rabatter. Klicka här för att bli medlem. När du blir medlem i StuFF har du också möjlighet att bli medlem i din sektion.

OBS! Det är inte endast nya elever som drar nytta av medlemskapet, det här riktar sig även till er tvåor och treor. Speciellt er som ska vara faddrar under Nolle-P, då är det faktiskt ett krav! Sista anmälningsdatum för er är 21:e augusti.

Väl mött, SKA-sektionen

 

 

Nolleboken

Hej på er! Vi i sektionen vill ta tillfället i akt och säga STORT GRATTIS till alla nya SKA-studenter! Vi är väldigt spända på att få träffa er!

De två första veckorna på Liu är inte riktigt “vanliga” skoldagar utan kallas för mottagningsveckorna där vi äldre studenter välkomnar och tar hand om de nya studenterna. I folkmun kallas den här perioden för Nolle-P. De som har yttersta ansvaret för det är vårt kära Fadderi Skansen och de har gjort en så kallad Nolle-bok. Den innehåller precis ALLT ni behöver veta, allt ifrån aktiviteter och fester där du får lära känna dina klasskamrater, till användbara tips om hur du går tillväga för att skaffa bostad. Där reder de ut frågetecken kring ovvar, sittningar, fadderister och alla sånna där nya student-grejer.

https://liu.se/utbildning/antagen/samhalls-och-kulturanalys/mottagning-nolle-p/1.687234/nollebok6.pdf

Nolleboken