SKA-styrelsen söker ny UB!

Vill du engagera dig i sektionen och är nyfiken på uppdraget som utbildningsbevakare? SKA-sektionen söker nu en person till posten under höstterminen.

Lite kort om utbildningsbevakning:
SKA-sektionen har 2 st utbildningsbevakare och uppdraget går ut på att bevaka studenternas intressen på programmet. Som utbildningsbevakare hanterar du frågor som är kopplade till utbildningen på SKA och du fungerar som en länk mellan studenter och universitetet. Genom att delta på lärarmöten får du även en unik insyn i arbetet på SKA, och får även en chans att föra fram studenternas åsikter om utbildningen. Du går även på seminarier med bland annat StuFF och FilFak, planerar utvärderingar och en hel del annat. Det är helt enkelt ett väldigt roligt och lärorikt uppdrag som kommer att ge dig meriter inför framtiden!

Låter det intressant? Kom till sektionens stormöte på Trappan den 31/8 klockan 16! Vid frågor kan du också maila nuvarande utbildningsbevakare Ellen på: ellah969@student.liu.se

Vill du jobba vid sidan av studierna?

Vill du jobba vid sidan av studierna?

Akademikerförbundet söker nu en till studentinformatör till hösten! Det är en riktigt bra merit att ha!

Vill du kombinera dina studier med ett arbete hos Akademikerförbundet?

De  erbjuder dig möjligheter att visa och utveckla din förmåga att kommunicera, organisera och ta ansvar. Meriter som många arbetsgivare efterfrågar!

Har du frågor så är du välkommen att kontakta Holger Pering på 0727-17 44 06 eller Christina Forsberg på 070-827 44 15

Skicka ditt CV och personliga brev till: holger.pering@akademssr.se innan den 16 augusti.

För mer info ang. jobbet, se länken nedan:

Studentinformatör åt Akademikförbundet SSR hösten 2015