Framtidsmässan 2015

Förra årets succé är tillbaka, Framtidsmässan 2015. Mässan går av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm den 21 april. Detta är en karriärmässa för studenter samt nyutexaminerade inom alla yrkeskategorier för offentlig sektor. Glöm inte att säkra ditt inträde till mässan, hämta din gratisbiljett redan nu.

För uppdateringar om mässan, följ oss på instagram: @framtidsverket eller på Facebook: Framtidsverket

Framtidsverket grundades 2012 som en gemensam satsning för att öka kunskapen och attraktionskraften bland studenter och nyutexaminerade för jobben inom offentlig sektor. Genom vårt studentnätverk matchar vi kontinuerligt in kompetens till den offentliga sektorn. Vi finns på de flesta av landets arbetsmarknadsdagar på universitet och högskolor samt arrangerar Framtidsmässan.

Radardagen den 14 april

Kom på Radardagen!

Radardagen är ett evenemang med temat arbetsmarknad för studerande vid utbildningsvetenskap och Filosofisk fakultet vid Linköpings Universitet, Campus Norrköping.

Radar drivs av och för studenter i ett samarbete mellan Studentkåren StuFF och Norrköpings kommuns näringslivskontor. Radardagen ger dig möjlighet att träffa arbetsgivare och uppdragsgivare från hela Östergötland. Passa även på att gå på föreläsningar och workshops.

För mer information besök: http://radardagen.se/ eller deras fb-sida:  https://www.facebook.com/Radardagen

Studentundersökningen

Glöm inte fylla i studentundersökningen! Nu på onsdag stänger den!

Enkäten innehåller frågor om utbildning, lika villkor för alla studenter, studentinflytande och service men också om praktiska saker som studieplatser och studentkök.

Enkäten skickas till din studentmail och kan besvaras via mail, Studentportalen eller Lisam. Den tar bara tio minuter att fylla i och du kan göra det på din dator, mobil eller surfplatta. Så ta chansen att framföra Dina åsikter om arbetsmiljön på LiU!