Lediga poster!

Känner du att du vill engagera dig i din utbildning? Klart du vill!
Det finns nu två lediga platser i sektionen som behövs fyllas, en ny Utbildningsbevakare (UB) och en ny Marknadsföringsansvarig.

Som UB är ditt uppdrag att bevaka studenternas intressen på programmet. De sitter med vid lärarmöten, går på seminarier med StuFF, FilFak eller andra instanser, planerar utvärderingar och en hel del annat. Utbildningsbevakarna är extra viktiga för studenterna. Studenterna ska vänd sig till dig som UB om de vill ändra på något i utbildningen, om de stött på problem eller tycker att något fungerar tokigt.

Som Marknadsföringsansvarig är du ansiktet utåt och representerar SKA i olika studentrekryterings-sammanhang. Till exempel när LiU har sina besöksdagar för blivande studenter står du och representerar SKA men även många andra roliga uppdrag.

Vill du veta mer maila vår valberedare Manuel Franson manfr560@student.liu.se

Radar, Funktionärer sökes!

Hej!

Snart är det dags för Radar 2014! Arbetsmarknadsdagen för program på StuFF.

Till Radar så kommer det behövas funktionärer som hjälper till med uppbyggnad av montrar och som kan svara på frågor under dagen. Som funktionär får du gå gratis på Radars afterwork där du kan mingla med framtida arbetsgivare. Dessutom får d ett intyg från StuFF att vi vart med och hjälpt till.

Anmäl dig till din sektion senast den 15:e april (liu-id, personnummer, mobilnummer, allergi/specialkost)

radarloggawebb

 

Funktionärer till arbetsmarknadsdagen Radar sökes

Lunchföreläsning med Radar!

Radar är arbetsmarknadsdagarna för program på StuFF.

Nu på torsdag anordnar Radar tillsammans med Demola East Sweden en lunchföreläsning om hur du som student kan lösa riktiga utmaningar från riktiga företag. På plats finns demolastudenter som berättar om sina erfarenheter och upplevelser av Demola.

Datum och tid: 10 april 12.00-13.00
Plats: Campus Norrköping, K1

Radar bjuder de 50 första anmälda på en lättare lunch och kaffe!

Oavsett vilken utbildning du går kan du söka demolaprojekt. I Demola får du samarbeta med studenter från andra program, lösa verkliga problem, tillfällen att nätverka, utveckla dina färdigheter och vara kreativ – samtidigt som du får högskolepoäng. Allt du behöver göra är att ansöka till några av höstens projekt i början av april.

Maila din anmälan till radar@stuff.liu.se
Skriv namn, LiU-ID, allergi/specialkost

Vill du veta mer?
http://eastsweden.demola.net/
https://www.facebook.com/demolaeastsweden

radarloggawebb