Stormöte

Hej allesammans!

Den 10/12 är det dags för årets sista stormöte.

Vill man kandidera till styrelsen så skickar man ett mail till vår valberedare Manuel och skriver vilken post man söker. För att kandidera krävs medlemskap i StuFF och SKA-sektionen.

Mötet kommer att äga rum på Trappan i swedbank på våning 2 kl 16:00

Alla på programmet är mycket välkomna!

/Styrelsen

Vad SKA jag göra sen? – Arbetsmarknadsdagen 2013

Välkomna till SKA-programmets arbetsmarknadsdag!

Dagen kommer vara ett strålande tillfälle för SKA- och SVS-studenter att få reda på vilka möjligheter som väntar efter examen, träffa aktörer från näringslivet och att få Cv:t granskat. Det kommer även delas ut goodiebags!

DETTA VILL NI INTE MISSA!

Dagen är en blandning av mässa och inspirerande föreläsningar från både näringslivet och SKA-alumner. Karriärcentrum kommer finnas på plats för att granska CV:n och ge råd och tips. De kommer ha drop-in-tider under dagen, så ta tillfället i akt och ta med ditt CV för att få det granskat! Under dagen kommer det även arrangeras Mat och prat. Mat och prat är ett samarbete mellan studentkårerna, Norrköpings kommun, InnovationskontorEtt och Karriärcentrum vid LiU. De bjuder på något att äta och har en intressant gästföreläsare. Man måste anmäla sig till lunchen, vilket man gör här: http://www.student.liu.se/karriarcentrum/mat-och-prat?l=sv

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER PÅ DENNA LÄNK INNAN DEN 14/11!

  • Var? Kårhuset Trappan i Norrköping
  • När? 21 November, 09.30-ca. 16
  • Mer info om aktörer och schema kommer inom kort!